Het merk van de organisatie maakt het visuele verschil. Destino Design & Image is een jonge organisatie en omvat grafische oplossingen in alle formaten. We bestuderen welke het meest efficiënte communicatiemiddel voor uw bedrijf is en ontwerpen vervolgens uw logo, flyer, visitekaartjes of website.

De getrainde ontwerpers zijn in staat om uw nieuwe branding te creëren, uw website te ontwerpen en uw marketingstrategie te ontwikkelen. Wij helpen grote en kleine organisaties graag om hun toegewijde doelgroep te inspireren met creatieve ontwerpen.

Daarnaast heeft Destino Design & Image een tak in de fotografie. Informeer naar de mogelijkheden.

WAT DOEN WIJ?
Een effectieve visuele grafische communicatie is een belangrijk onderdeel in uw onderneming om de aandacht van het publiek naar u toe te trekken en daarmee uw doelen te bereiken.

Bij Destino Design & Image adviseren wij u over de benodigde grafische presentatie van uw onderneming, zodat de investering die u maakt bij het maken van uw logo, bedrijfshuisstijl of website, het rendement oplevert dat het verdient.

Destino Design & Image is dè specialist in strak, modern en minimalistisch grafisch ontwerp en fotografie.

WAT IS HET PROCES?
In de voorbereidingsfase werken wij het concept uit na uw input en onze analyse inzake uw onderneming. Hierbij analyseren wij uw gewenst formaat, doelgroep en budget om te onderzoeken welke off-line en online media het meest efficiënt zijn. Beginnen we met het tekenen van uw nieuwe strategie?

HOE WERKEN WE?
- Acceptatie van de offerte.
- Ideeën
- Uitvoering
- Voltooiing

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?
Wij geloven dat internet hét portaal naar de wereld is. Zodoende moet dit dus aantrekkelijk, informatief en inspirerend zijn. Het is onze plicht om de aandacht van een klant op uw onderneming te trekken waardoor u uw doelstellingen beter kunt bereiken.

WIJ BIEDEN:
- Goed ontwerp
- Toegankelijkheid
- Advies
- Snelheid

Sluit Menu